BERGENSJAKK

Hybrid Cities Cup 2021 spilles i helgen

Hybrid Cities CupDenne helgen spilles Hybrid Cities Cup med fire lag fra Oslo, Barcelona, Bratislava og Malmö.

I hybridsjakk spiller man på livebrett som overfører trekket via Lichess til motstanderen. Alle kan se sin motspiller på kamera og det er turneringsledere til stede. Man må selv utføre motstanderens trekk på sitt eget brett. Betenkningstid er 90 minutter med 35 sekunder tillegg pr. trekk.

Laget fra Oslo består av GM Johan-Sebastian Christiansen (2612), GM Frode Urkedal (2568), IM Linus Johansson (SWE 2486), IM Lars Oskar Hauge (2483), IM Joachim B. Nilsen (2418) og FM Lucas Ranaldi (2333). Det er altså en spiller fra SK 1911, en fra OSS og fire fra Offerspill. Kampene spilles som langsjakk over fire bord.

Barcelona med sine fem stormestre ser i utgangpunktet ut som det sterkeste laget, med Oslo som nærmeste utfordrer. Se alle lagoppstillinger hos Chess-Results.

Det spilles to runder lørdag med start kl. 10.00 og 16.30. Søndag er det en runde som starter kl. 11.00. GM Aryan Tari vil kommentere partiene på engelsk hos Twitch.