BERGENSJAKK

TalentOffer Cup 2020 – semifinaler

TalentOffer CupOfferspill Sjakklubb arrangerer for tiden TalentOffer Cup, en lynsjakkcup på nett for noen av klubbens beste spillere. Formatet er førstemann til 5½ poeng med betenkningstid 3 minutter med 2 sekunders tillegg pr. trekk.

Den første semifinalen ble spilt forrige uke. Her gikk GM Aryan Tari seirende ut mot danske GM Jesper Thybo med sifrene 5½-2½. Matchen ble sendt på Twitch og kan sees i opptak her.

Semifinale to spilles i dag kl. 19.00 mellom GM Johan-Sebastian Christiansen og svenske IM Linus Johansson. Christiansens motstander skulle egentlig vært GM Johan Salomon, men han måtte trekke seg grunnet full timeplan i eksamensperioden. Dermed fikk Johansson gratisbillett til semifinalen.

Matchen mellom Christiansen og Johansson kan følges på Twitch med IM Joachim B. Nilsen som kommentator.