BERGENSJAKK

Påmelding til Det åpne NM i lynsjakk og hurtigsjakk 2020

Denne uken spilles Det åpne NM i lynsjakk og hurtigsjakk i Drammen.
Vi har mottatt følgende fra arrangøren Konnerud Sjakklubb:

Åpent NM i lynsjakk og hurtigsjakk 2020
Elektronisk påmelding stenger tirsdag

Konnerud SjakklubbFor 3. gang arrangerer Konnerud Sjakklubb åpent NM i lyn- og hurtigsjakk.

Denne gangen tyder alt på at turneringene blir større enn noen gang. Derfor gjør vi ekstra oppmerksom på at elektronisk påmelding stenger tirsdag 7. januar. Dette for å kunne gjøre en best mulig forberedelse for deltakerne. Etter dette kan påmeldinger avklares med Roger Løvaas på telefon 911 68 943.

Vi starter med lynsjakk fredag 10. januar. Til nå er det over 320 påmeldte. Hurtigsjakken spilles 11. og 12. januar med start klokken 11.00 på lørdag. Til nå er det påmeldt over 370 så det er ennå plass.

I 2020 vil vi gjennomføre forhåndsregistrering. Det vil si at de som har registrert betaling og har en grønn hake ved seg i TS kan møte direkte til første runde. Dette vil lette den største tidstyven ved registrering og gi en enda smidigere gjennomføring. Alle oppfordres til å betale til konto 2310.07.22941 senest 7. januar (for å sikre at vi får registrert alle betalinger her) eller til Vipps 118202 (kjøp og betal) med merking av navn og turnering/gruppe senest 9. januar. Vi håper de aller fleste vil benytte seg av denne muligheten.

Vi har en god avtale med hotellet på overnatting med helpensjon, og kan love god og variert motstand under helgen. Dette er norsk sjakk sin store helg tradisjonelt utover Landsturneringen, og stedet å møte gamle og nye bekjente gjennom en travel og fantastisk morsom helg. Her kommer alt fra stormestere til ferske spillere som er på jakt etter sine første ratingpoeng til en god samling. Fra Hamar sin start i 1970 og mange år før Fredrikstad bygget merkevaren jevnt og trutt videre gjennom 2000-tallet.

Lørdag kveld klokka 21.00 er det mulig å melde seg på til Tidssimultan mot GM Kjetil A. Lie. Her er det 20 plasser og seansen vil vare en time. De som vinner eller den som holder lengst vil motta bokpremier. Meld deres interesse her eller send mail til konnerudsjakk1@hotmail.com – elleve plasser er nå booket.

I dommerstaben har vi en mengde erfarne dommere som vil holde orden på logistikken sammen med turneringsleder IA Henrik Sjøl. Det vil bli sendt 20 livebord gjennom helgen.

Vi har nå fått støtte fra Sparebankstiftelsen DnB og handlet inn utstyr som gjør oss enda mer selvforsynt i store turneringer, og gir mulighet for å hjelpe klubber i kretsen.
Sjakkbutikken vil ha en stand i løpet av helgen med godt utvalg og dersom du ønsker noe spesielt kan det forhåndsbestilles og leveres i helgen.

VELKOMMEN TIL SJAKKFEST I DRAMMEN!!