BERGENSJAKK

Tre uker til Det åpne NM i lynsjakk og hurtigsjakk 2020

Det er nå bare tre uker til Det åpne NM i lynsjakk og hurtigsjakk i Drammen.
Vi har mottatt følgende fra arrangøren Konnerud Sjakklubb:

Åpent NM i lynsjakk og hurtigsjakk 10. – 12. januar 2020

Konnerud Sjakklubb

For tredje gang arrangerer Konnerud Sjakklubb åpent NM i lyn- og hurtigsjakk. I 2015 hadde vi 231 deltakere i hurtigdelen og i 2018 deltakerrekord med 384. Vi starter med lynsjakk på fredag 10. januar hvor vi i 2018 hadde 329 spillere. Hurtigsjakken spilles 11. og 12. januar med start klokken 11.00 på lørdag. Det er ennå god plass før vi er opp på dette antallet så meld dere på.

Vi har god avtale med hotellet på overnatting med helpensjon, og kan love god og variert motstand under helgen. Dette er norsk sjakk sin store helg tradisjonelt utover Landsturneringen, og stedet å møte gamle og nye bekjente gjennom en travel og fantastisk morsom helg. Her kommer alt fra stormestere til ferske spillere som er på jakt etter sine første ratingpoeng til en god samling. Fredrikstad bygget merkevaren jevnt og trutt opp gjennom 2000-tallet, før det de siste årene har flyttet rundt i landet.

I dommerstaben har vi nå fått samlet en god del av Norges FAer og NAer som vil holde orden på logistikken sammen med turneringsleder IA Henrik Sjøl. Det vil bli sendt 20 livebord gjennom helgen.

Sjakkbutikken vil holde en stand i løpet av helgen med godt utvalg og dersom du ønsker noe spesielt kan det forhåndsbestilles og leveres i helgen.

VELKOMMEN TIL SJAKKFEST I DRAMMEN!!