BERGENSJAKK

Mer om prosjektet Næringslivet møter Østkanten

Det nye prosjektet Næringslivet møter Østkanten har nå lansert sin norske hjemmeside. Ideen er hentet fra Sverige, hvor Näringslivet Möter Förorten har blitt arrangert i fem år med stor suksess.

Vi har mottatt følgende fra arrangørene:

Næringslivet møter Østkanten

Prosjektet
Næringslivet møter ØstkantenNæringslivet Møter Østkanten er et sosialt prosjekt med fokus på integrering og nettverksbygging gjennom sjakk som en brobyggende aktivitet.
Konseptet går ut på at vi setter sammen en næringslivsprofil og en østkantungdom på hvert lag som deltar i en parsjakkturnering på en offentlig plass. Parsjakk innebærer at de utfører annenhvert trekk uten at de kan snakke om hvilke trekk de skal spille. Dette stiller krav til en felles forståelse for hverandre og samarbeidsevne.

Vi har allerede sikret oss Oslos ordfører Marianne Borgen og flere næringslivsledere og bedrifter som Morten Borge i FERD, Frode Antonsen i Betonmast og Øyvind Von Doren Asbjørnsen med flere.

Arrangementet
Vi ønsker å gjennomføre arrangementet fredag 4. oktober 2019. Dette prosjektet har blitt gjennomført med stor suksess i Sverige de siste fem årene og vi ønsker derfor å bruke samme modell i Norge.

Vi ser for oss følgende skjema:
14.00 – 15.00: Mulighet for publikum til å utfordre tidligere juniorverdensmester Aryan Tari til duell i lynsjakk.
15.00 – 18.00: Parsjakkturnering der hver ungdom fra østkanten spiller på lag med hver sin næringslivsprofil.

Øvrig informasjon om prosjektet
Næringslivsledere og bedrifter som vil delta kan kontakte Pontus Carlsson på epost.
Besøk gjerne vår hjemmeside for mer informasjon: naringslivetmoterostkanten.no.