BERGENSJAKK

Norges Sjakkforbunds kvinnerekrutteringskonferanse 2019

Kommende helg arrangerer Norges Sjakkforbund kvinnerekrutteringskonferanse og NM for kvinner:

Hjelp oss å øke kvinneandelen!
Heidi Røneid kommer på kvinnerekrutteringskonferansen

Norges SjakkforbundKvinnerekrutteringsskonferansen lørdag 16. mars kl. 14.00-18.00 på NTG Bærum henvender seg til alle i sjakk-Norge, kanskje særlig menn som gjennom tillitsverv i klubbene ønsker å gjøre noe for å få flere kvinner inn i det organiserte sjakkmiljøet.

Konferansen ledes av Heidi Røneid og har et variert program med perspektiver fra sjakk-Norge (ved Vibeke Ekeland Grønn og Jorunn Brekke) og inviterte foredragsholdere fra Norges Idrettsforbund, Norges Bridgeforbund og dataspill-miljøet.

Les mer om kvinnerekrutteringskonferansen hos Sjakk.no.